MENÜ

Sneijder'den itiraf!

Milli maçlar için Hollanda'da bulunan Sneijder, burada verdiği bir röportajda oldukça çarpıcı sözler sarf etti.

Sneijder'den itiraf!

Milli maçlar için Hollanda'da bulunan Wesley Sneijder, burada Voetbal International dergisine açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, "Şampiyonlar Ligi maçlarında biz 110 km koşuyoruz. Rakibin sizden 10 km fazla koştuğunu düşünürseniz maçları neden kaybettiğimiz basit olarak ortaya çıkıyor. Şu an ki performansım eski Snejider ile mukayese edilemez. Ben ilk piyasaya çıktığım zaman gerçek bir 10 numaraydım. Şimdi bir koşuyorum, bir yürüyorum." dedi.

Sneijder'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Tüm büyük ve güçlü en iyi oyuncuları bakın. Bunlara karşı mücadele etmek için, daha fazla güç harcamak gerekiyor. Ben şimdi çok daha eksiksiz oynamaya çalışıyorum. Eski Snejider ile mukayese edilemez. Ben ilk piyasaya çıktığım zaman, gerçek bir 10 numaraydım. Şimdi bir koşuyorum bir yürüyorum. Çünkü hocam benden defansif açıdan takımın yardımıma ihtiyacı olduğunu söylüyor."

"Gençlere yatırım yapmak çok önemli. Bunu Türkiye'de de görebiliyorum. Galatasaray herkesi analiz ediyor. Daha iyi seviyelere gelmek için istatistiklere önem veriyorlar. Biz üst sınıf bir takım değiliz. Bu duruma herkes alışsın. Almanya ve İspanya kalibresinde kesinlikle değiliz. Hollanda okulu hakkında kimi zaman ne söyleyebilirim bilmiyorum, zaman zaman saçmalık diyebilirim. Biz her gelen koçun uygulamak istediği sistemi oynamaya çalışıyoruz. Her gelen koç kendi sistemiyle geliyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ