MENÜ

Lukas Podolski'den geri vites!

Londra'da hayatının en güzel günlerini geçirdiğini belirten Lukas Podolski, “Arsenal'de mutsuz olduğumu hiç söylemedim. Tek sıkıntı yüzde 100 hazır olduğum bir dönemde forma giyememek” dedi.

Lukas Podolski'den geri vites!

Son dönemde adı Galatasaray’la anılan ve Arsenal’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lukas Podolski, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Almanya’nın İspanya’yı tek golle yendiği maçta yedek kulübesinde oturan yıldız futbolcu, “Londra’da hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Burada çok mutluyum, Arsenal’de de mutluyum ama ben bir futbolcuyum ve oynamam lazım. Bu konu benim için hoş bir durum değil. Konuyla ilgili Wenger’le konuşup bu sorunu çözüme kavuşturmam lazım. Her maç 10-15 dakika sürealıyorum. Bu benim için yeterli değil. Bu dakikalarla mutlu olacak bir oyuncu değilim” ifadesini kullandı.

Kadro hocanın kararı

Arsenal’de mutsuz olduğunu hiç söylemediğini kaydeden Podolski, “Oyuncular, şehir ve dahası... Hiçbir problemim yok. Tek sıkıntı yüzde 100 hazır olduğum bir dönemde forma giyememek. Her oyuncu oynamak ister. Ama formda olduğum bir dönemde ilk 11’e girememek üzücü. Kadro hocanın kararı evet ama ben de forma giymek ve goller atmak istiyorum” diye görüş bildirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ