MENÜ

Florya'da her şey gol için

Galatasaray'ın dün basına açık yapılan idmanında, teknik direktör Cesare Prandelli takımına gol çalışması yaptırdı, antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Florya'da her şey gol için

Galatasaray, Süper Lig’de Cumartesi günü Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular üç grup halinde dönüşümlü olarak salon ve sahada çalıştı. Prandelli, sahada yapılan antrenmanda futbolculara özel çalışmalar yaptırdı. İlk bölümde Semih Kaya, Wesley Sneijder, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Umut Bulut, pas ve gol çalışması gerçekleştirdi. Diğer gruplar ise savunma ve kanatlardan yapılan ortalarla gol çalıştı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Muslera bugün katılacak

İsviçre Milli Takımı’nda sakatlanan ve sağ üst adale grubunda kısmi yırtık tespit edilen Blerim Dzemaili antrenmanda yer almadı. Kadro dışı bırakılan ve 21 Yaş Altı Takımı ile çalışan Eboue’nin antrenmanı tamamladıktan sonra tesislere girişinde Sabri Sarıoğlu ile şakalaşması dikkati çekti. Uruguay’ın önceki gün Şili ile oynadığı maçta görev yapan kaleci Muslera’nın bugün İstanbul’a gelerek takıma katılacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ