MENÜ

Fenerbahçe helikopterden sonra bunu aldı!

Fenerbahçe antrenmanlarının bu sezon teknolojik desteği arttı. Helikopter kamera, GPS sistemi derken son gözde top atma makinası.

Fenerbahçe helikopterden sonra bunu aldı!

Fenerbahçe'nin kalecileri top atma makinası ile çalışıyor. Sarı-lacivertlilerde sezon başından beri kullanılan top atma cihazı Danimarka'dan özel olarak getirildi. Yaklaşık 50 bin euro değerindeki makine, kaleci antrenörü Murat Öztürk'ün bu sezon işini çok kolaylaştırıyor.

Ntvspor'da yer alan habere göre; sistemin hız ve yön gibi birçok ayarı bulunuyor. Böylece antrenörler kalecileri çalıştırmak istediği pozisyonları tam anlamıyla uygulayıp, defalarca çalıştırabiliyorlar. Yeni sistemin özellikle yerden seken toplar konusunda kalecilerin gelişiminde katkısı oluyor.

Fenerbahçe antrenmanları top makinesinin yanı sıra geçtiğimiz haftalardan başlayarak helikopter kamera sistemini de hayata geçirmişti. Böylece teknik ekip antrenman sonrası çalışmaların detaylı görüntülerini inceleme fırsatı yakalıyorlar. Oyuncuların giydiği uydu destekli yelekler sayesinde de tüm vücut değerleri analiz edilebiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ