MENÜ

Biraz da futbol

Kavgadan kaostan bıkanlara müjde... Bu hafta süper maçlar var.

Biraz da futbol

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında birbirinden heyecanlı maçlar oynanacak. İşte bu haftaki program;


22 Kasım Cumartesi

Galatasaray-Trabzonspor

Milli ara Ersun Yanal için avantaj. Ancak Galatasaray’ın havası eskiye oranla çok farklı. Buna Prandelli’nin de katkı yapması lazım. (Hikmet Karaman)

Vasatı bile sınıf atlatan, Bosingwa, Constant, Ekici ve Cardozo gibi oyuncular çok formda. Trabzon’un Arena’da patlaması sürpriz değil. (Serhat Demirtaş)

SAAT: 19.00

STAT: TT Arena


23 Kasım Pazar

Kasımpaşa-Beşiktaş

Beşiktaş kadar pozisyona girip de atamayan kaç takım var bazen merak ediyorum! Kasımpaşa karşısında bu sorunu çözmek zorundalar. (Feyyaz Uçar)

Barış ve Donk gibi iki stoperin yokluğunda Kasımpaşa’nın Beşiktaş karşısında işi gerçekten de zor. Tek çözüm iyi hücumla gol bulmak. (Necati Albayrak)

STAT: Fatih Terim

SAAT: 19.00


24 Kasım Pazartesi

Bursaspor-Fenerbahçe

Güneş’in büyük emek harcadığı Bursa, şampiyonluk sezonundan sonra ilk kez bu kadar istekli. Fener’in işi zor, Fernandao’ya çok tehlikeli. Beşiktaş karşısında kalabalık ve dengeli orta saha Fenerbahçe için dönüm noktası oldu. İsmail Kartal bu maça da böyle başlarsa şifreyi çözer. Süper Lig’de Beşiktaş kadar pozisyona girip de atamayan kaç takım var bazen merak ediyorum! Kasımpaşa karşısında bu sorunu çözmek zorundalar. Barış ve Donk gibi iki başarılı stoperin yokluğunda Kasımpaşa’nın Beşiktaş karşısında işi gerçekten de zor. Tek çözüm iyi hücumla gol bulmak. (Tunç Kayacı)

Beşiktaş karşısında kalabalık ve dengeli orta saha dönüm noktası oldu. İsmail Kartal bu maça da böyle başlarsa şifreyi çözer. (Mehmet Demirkol)

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 20.00

Haberin Devamı
YORUM YAZ