MENÜ

Balıkesirspor'dan küfürlü açıklama

Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk'ün, geçen hafta katıldığı Kulüpler Birliği toplantısında alınan kararlar doğrultusunda taraftarları bilgilendirmek ve uyarmak amacıyla kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama, tartışmalara yol açtı.

Balıkesirspor'dan küfürlü açıklama

Süper Lig'de 2014-15'i Süleyman Seba Sezonu ilan eden Futbol Federasyonu'nun, geçmişte suç sayılmayan bazı tezahürat ve protestolar yüzünden kulüpleri Disiplin Kurulu'na sevk ettiğini belirten Aktürk'ün, küfür içeren bir tezahürata açıklamasında yer vermesi küçük çaplı bir krize neden oldu.

Başkan Aktürk'ün örnekleme yaparken, "Yıldırım Demirören yeter" ve "Futbolun katili Türk hakemleri" sloganlarının yanı sıra, "Zıpla, zıpla, zıplamayan i...." tezahüratını duyuruda açıkça yazmasını yanlış bulduğunu belirten eski Yönetici Harun Atasay sosyal medyada, "Federasyon sitede yer alan bu ifadeye ceza verse yeridir" mesajını yayınladı.

Kulübün armasını çizen Erdoğan Güngören'in oğlu Asaf Güngören ise, "Bu açıklamanın başına kulübün adını, renklerini ve armasını koymaya utanırım. Yazık, çok yazık" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ