MENÜ

Anderlecht Beşiktaş'a 2 futbolcu önerdi

Beşiktaş'ın sağ bek transferi için yürüttüğü çalışmalarda alternatifleri artıyor.

Anderlecht Beşiktaş'a 2 futbolcu önerdi

Teknik direktör Bilic'in açıkladığı Pino, Leenes ve Kaderabek'ten sonra Belçika'nın Anderlecth takımında forma giyen iki isminde siyah beyazlıların listesinde olduğu ortaya çıktı.

NAJAR VE BORRE

Bunlardan bir tanesi Andy Najar, diğeri ise Anthony Vanden Borre.

Her iki futbolcu adına teklifi getiren FIFA Menajeri Saffet Balkan, "Borre, Belçika Milli Takımı'nda da oynamış. Maliyetleri çok yüksek olmaz. 27 yaşında. Uluslararası tecrübesi olan bir oyuncu" dedi.

HER İKİ OYUNCUNUN İSMİ DE BEŞİKTAŞ'IN MASASINDA

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Balkan, "Andy Najar, Galatasaray maçında da futbol severler izledi. Genç ham sağ ön hem de savunmanın sağında oynayabilecek bir oyuncu. Bu oyuncuyu iki sene oynattıktan sonra çok büyük paralara satabilirsiniz. İngiltere'den çok talibi var. Ben iki futbolcuyu da Beşiktaş'a önerdim. İkisi de çok çabuk uyum sağlayabilecek bir oyuncu. Bilic'in değerlendirmesine bağlı. Najar'ın Ocak'ta transfer olasılığı var. West Ham United ve Liverpool'a transfer olmaları durumunda kimse şaşırmasın" şeklinde konuştu.

NYOM DA SICAK BAKIYOR

Beşiktaş'ın bir diğer alternatifi ise İspanya La Liga takımı Granada'nın sağ beki Nyom. Futbolcunun menajeri Marco Kırdemir, tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını, kulüplerin anlaşması durumunda bu transfere sıcak baktıklarını söyledi.

Kaynak: Radyospor

Haberin Devamı
YORUM YAZ