MENÜ

Abdurrahim Albayrak: Galatasaray ruhunu yakaladık

Galatasaray'ın 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak: Galatasaray ruhunu yakaladık

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor'u Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk edecek olan Galatasaray'da 2. başkan Abdurrahim Albayrak, bu maç öncesinden açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Güzel bir maç olacak. Trabzonspor hoca değiştirdi, yeni bir heyecan. Biraz önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştüm. Maç günü TT Arena’da Galatasaray Yönetim Kurulu odasında bütün Trabzonsporlu yöneticilerle beraber yemek yiyeceğiz. Ondan sonra da sahaya çıkacağız ve iyi oynayanı alkışlayacağız." şeklinde konuştu.

Kulüp televizyonuna konuşan Albayrak, "Antrenmandan sonra futbolcularla sohbet ettim. İyi bir diyalog vardı. İdmanlar mükemmel geçiyor. Herkeste mutluluk var, herkesi yüzü gülüyor. Allah’ın izniyle o ruhu yakaladık. Her zaman söylediğim gibi; biz bir olduk, birlik olduk, şimdi takım olduk. Ve başarıların geleceğine inanıyorum." sözlerini sarf etti.

Takımı yakından takip eden Galatasaraylı yönetici, "Trabzonspor maçı zor bir maçtır. Ersun Yanal geldi. İyi bir takımları var, ciddi bir rakip. Aynı zamanda bizim iyi bir dostumuz. Güzel bir maç olacak." açıklamalarını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ