MENÜ

Yiğido'ya baklavalı moral

Sezona iyi başlayamayan Sivaspor'u Balıkesirspor maçı öncesi Sivas 11. Birlik Aşuresi'ni düzenleyen sivil toplum kuruluşu temsilcileri idmanda ziyaret etti. Teknik direktör Roberto Carlos'a çiçek veren Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ve arkadaşları takıma da baklava ikram etti.

Yiğido'ya baklavalı moral

Sivasspor, pazartesi akşamı Balıkesirspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü... Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. İdman, pas kontrol çalışmasının ardından kanat varyasyonlarıyla devam etti. Sakatlığı süren John Utaka'nın katılmadığı antrenmanda İbrahim Toraman ve Hakan Arslan fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Sivas 11. Birlik Aşuresi’ni düzenleyen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, tesislere gelerek Carlos ve futbolculara baklava ikram edip, deplasmandaki mücadele öncesi moral verdi. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Carlos’a çiçek vererek, her zaman Sivasspor’un yanında olduklarını belirtti.

Kadir: Yerimiz burası değil

İdman öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Kırmızı-Beyazlılar'ın orta sah oyuncusu Kadir Bekmezci, deplasmanda zor bir 90 dakika oynayacaklarına dikkat çekti. "Bulunduğumuz yeri hiç hak etmiyoruz" diyen Kadir, "Maç kazanıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. Bu hafta güzel bir fırsatımız var. Milli takım maçları nedeniyle verilen arada bu maça iyi hazırlandık. Üst üste iki deplasman maçımız var. Toplayacağımız puanlar çok önemli. Tek hedefimiz Balıkesirspor maçını kazanmak" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ