MENÜ

Volkan Demirel: Beni bir daha milli takıma alma hocam

Volkan Demirel, koridora kaleci antrenörü Alper Boğuşlu ile girdi, soyunma odasında ise Fatih Terim ile başbaşa kaldı. Hocası, “Ne oldu kaptan?” diye sordu, deneyimli eldiven, “Ne olacak, milli maçta karımıza-kızımıza küfür ediyorlar” dedi ve “Hocam beni bir daha milli takıma çağırma” diyerek affını istedi.

Volkan Demirel: Beni bir daha milli takıma alma hocam

Kritik Kazakistan maçı henüz başlamamış, takımlar ısınmak için sahaya yeni çıkmıştı. Kalecimiz Volkan Demirel, çalıştığı kalenin arkasındaki taraftarlarla diyaloğa girdi, sinirlendi, eldivenlerini fırlattı. Herkes birbirine ‘Ne oluyor?’ diye sorarken, karşılaşmanın bile önüne geçecek olayın fitili ateşlenmişti. Önce kaleci antrenörü Alper Boğuşlu geldi deneyimli eldivenin yanına, durumunu sordu ama Volkan
Demirel
kararlı adımlarla soyunma odasının yolunu tuttu. Fatih Terim, hemen gelişmelerden haberdar edildi, o da soyunma odası koridoruna girdi. Boğuşlu çıktı, odada sadece Volkan Demirel ve Terim kaldı. Sesi titriyordu Volkan yaşadıklarının şokuyla sarılmış, sinirden kıpkırmızı kesilmişti. Fatih Terim, “Ne oldu kaptan?” diye sordu. Konuşmakta zorlanan, hatta sesi titreyen deneyimli eldiven yanıt verdi: Ne olacak hocam... Milli takım formasıyla ana-avrat, kızımıza kadar küfür yiyoruz. Beni lütfen bir daha milli takıma çağırma hocam!

‘Sen de konuşma’

Kariyerinde sayısız gerilime tanık, bazılarında da özne olmuş Fatih Terim karşısındaki Volkan Demirel tablosu karşısında şaşkındı. Öğrencisinin yanına gitti ve “Şimdi böyle bir karar için de, benim buna vereceğim yanıt için de doğru bir zaman değil. Şu an çok gergin ve duygusalsın. Git toparlan, bunu konuşmak için çok vaktimiz olur. Ancak sen de gidip dışarıda bu konularla ilgili konuşma” diyerek krizi öteledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ