MENÜ

Seyit Ateş'in takımı dibe vurdu!

Gaziosmanpaşaspor'da başkanlık koltuğuna oturan Ateş, iddialı açıklamalar yapmıştı. Ancak geride kalan süreçte işler Ateş'in istediği gibi gitmedi. 11 maçta galibiyet yüzü göremeyen Paşa, tek galibiyetini ise Bozüyük karşısında hükmen olarak alabildi.

Seyit Ateş'in takımı dibe vurdu!

Uzun yıllar Beşiktaş Altyapısı'ndaki icraatlarıyla bilinen, zaman zaman Siyah-Beyazlı takımın doğru yönetilmediği yönündeki eleştirileriyle gündeme gelen Seyit Ateş hatırlanacağı üzere sezon başında 3. Lig 1. Grup Takımları'ndan Gaziosmanpaşaspor'un başkanlığına seçilmişti. Ancak bayrağı devraldıktan sonra iddialı açıklamalarıyla dikkatleri çeken, takımı en kısa sürede oyuncu üreten bir fabrika haline getirip yeniden üst liglere taşıyacağının sözünü veren Ateş'in işleri pek yolunda gitmiyor. Zira İstanbul temsilcisi sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı ve bir türlü toparlanamadı. 11 maçta 3 puan yüzü görmeyen Yeşil-Kırmızılı takım tek galibiyetini Bozüyük karşısında aldı, o da hükmen.

Sonuçlar berbat!
Bilindiği üzere Bozüyükspor maddi imkansızlıklarından ötürü ligden çekilmişti ve Anadolu ekibiyle karşılaşan takımların hanesine 3 puan oynamadan yazılıyor. Her fırsatta futbola dair projeleriyle önplana çıkan futbol adamı Seyit Ateş'in ekibinin ilk galibiyetini hükmen almış olması ve ligin dibine yer alması şimdilik şaşkınlıkla karşılanıyor. Bu arada Seyit Ateş'in başlattığı stat yenileme organizasyonunda sona gelindiği ve maçlarını Bahçelievler Stadı'nda oynamak zorunda kalan Gaziosmanpaşaspor'un en kısa sürede sahasına kavuşması için çalışmaların hızlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ