MENÜ

Southampton Kane ve Townsend'i İstiyor

Premier Lig ekiplerinden Southampton, forvet oyuncusu Ray Rodriguez'i isteyen Tottenham'a cevap verdi: ''Harry Kane ve Andros Townsend'i verin Jay Rodriguez için oturup konuşalım.''

Southampton Kane ve Townsend'i İstiyor

Bu sezon oynadığı 11 maçta 14 puan toplayarak 12. sırada yer alan Tottenham, yaklaşan devre arası transferi için kolları sıvadı. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Maurico Pochettino, başta Adebayor olmak üzere birçok oyuncusunu ocakta göndermek istediğini ve Southampton oyuncusu Jay Rodriguez'i kadrosuna katmak niyetinde olduklarını açıklamıştı. Bu konuya Southampton'dan cevap geldi. Harry Kane ve Andros Towsend'i verin Jay Rodriguez için oturup konuşalım.

Southampton kulübü dizinden geçirdiği ameliyattan sonra iyileşmeye başlayan Rodriguez'e 5 senelik yeni kontrat önerisinde bulundu.

Southampton ve Spurs takımlarıyla ilgili bu dedikoduların Sky televizyonunda ve gazetelerde sıkça yer bulmasının nedeni Southampton kulübü Chief Scout'u Paul Mitchell'in bir ay sonra Spurs kulübünde aynı göreve gelmesiyle ilgili..

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ