MENÜ

Milli maçta 10 bin biletsiz kayıtsız seyirci!

Türk Telekom Arena'da oynanan Kazakistan maçına giren hiçbir taraftarın ismi kayıtlarda yer almadı. Karşılaşmayı seyreden 27 bin 549'nin sadece 17 bin 549'u para ödeyerek girdi. Geriye kalan 10 bin kişi herhangi bir bedel ödemedi.

Milli maçta 10 bin biletsiz kayıtsız seyirci!

Türkiye, Kazakistan maçında Volkan Demirel’e edilen küfürler ve Volkan’ın sahayı terk etmesini konuşurken ilginç bir ayrıntı da gözlerden kaçmadı.

Sezon başından bu yana e-bilet uygulamasını hayata geçiren ve bu kararın arkasında duran Türkiye Futbol Federasyonu, milli karşılaşmalarda e-bilet sisteminin uygulanmasına “Hayır” dedi.

Çek Cumhuriyeti, Brezilya ve Kazakistan mücadelelerine gelen seyirciler kağıt biletlerle stadyuma giriş yaptı. TT Arena'daki Kazakistan maçında 27 bin 549 seyirci tribünlerde yerini aldı.

BEDAVAYA GiRDiLER
Ama maça gelen seyircilerin sadece 17 bin 549’u maddi bir bedel ödeyerek içeri girmişti. Geriye kalan 10 bin izleyici ise karşılaşmayı bedelsiz seyretti. Bu 10 bin biletin 6 bini sponsorlara dağıtıldı. 4 bin bilet ise davetiye adı altında servis edildi.

Kazakistan maçına giren hiçbir taraftarın ismi kayıtlarda yer almadı. Üstelik bu biletlerin belirli bir taraftar grubuna milli takımı desteklemeleri karşılığında verildiği de iddia edildi. Olay çıkmasını önlemek, bedava bilet dağıtımının önüne geçmek için federasyon tarafından uygulanan e-bilet sistemini delen bizzat TFF oluyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ