MENÜ

İspanya-Almanya maçı hangi kanalda?

İspanya ile Almanya arasında bu gece oynanacak hazırlık karşılaşması öncesi nefesler tutuldu. Futbolseverlerin merakla beklediği dev müsabaka TSİ 21.45'te başlayacak ve Kanaltürk'te yayınlanacak.

İspanya-Almanya maçı hangi kanalda?

Dünya Kupası'nın son şampiyonu Almanya'nın, deplasmanda İspanya'yla karşı karşıya geleceği hazırlık müsabakası TSİ 21.45'te başlayacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşma Kanaltürk ekranlarından naklen izleyiciyle buluşacak. Vigo kentindeki Balaidos Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı mücadelede İsveçli hakem Stefan Johannesson düdük çalacak.

Bu iki takım, Avusturya-İsviçre'nin ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın final maçında ve Güney Afrika'da gerçekleştirilen 2010 Dünya Kupası'nın yarı finalinde kozlarını paylaşmış, her iki karşılaşmayı da 1-0'lık skorla Boğalar galip tamamlamıştı.

Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için oynanan elemelerde D Grubu'nda yer alan Panzerler, oynadığı 4 müsabakada hanesine yazdırdığı 7 puanla Polonya ile İrlanda'nın peşinde 3. sırada bulunuyor. Elemelerde C Grubu'nda mücadele eden İspanya ise geride kalan 4 karşılaşmada elde ettiği 9 puanla lider Slovakya'nın ardından ikinci sırada yer alıyor.

Bu akşamki maçın muhtemel 11'leri şöyle;

İSPANYA
Casilla
Azpilicueta
Pique
Ramos
Bernat
Garcia
Koke
Camacho
Isco
Morata
Nolito
T.D.: Vicente del Bosque

ALMANYA
Weidenfeller
Rüdiger
Mustafi
Höwedes
Durm
Khedira
Kroos
Bellarabi
Götze
Müller
Volland
T.D.: Joachim Löw

Haberin Devamı
YORUM YAZ