MENÜ

David De Gea açıkladı

Manchester United kalecisi David De Gea hakkında çıkarılan transfer dedikoduları hakkında açıklama yaptı.

David De Gea açıkladı

24 yaşındaki kaleci 'Şu anda takım olarak iyi günler geçirmiyoruz.Bu nedenle transfer düşüneceğim en son konu. Sadece Manchester United ile içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerden kurtulmak istiyoruz takım olarak. Evet kontratımın bitimine 16 ay var.Hocamız Van Gaal Valdes'i benim acele olarak yeni kontrat imzalamam için takıma kazandırmadı. Valdes kötü günler geçiriyordu ve hocamız Barcelona'da ona ilk olarak kaleyi teslim etmişti.' açıklamasında bulundu.

Van Gaal Victor Valdes'i form tutması için United ile antremanlara çıkarmaya başladmıştı.Monaco ile anlaştıktan sonra diz yan bağları kopunca bu transfer gerçekleşmemişti.

MANCHESTER UNİTED 50 MİLYON POUND ZARARDA

Manchester United kulübü bugün gelir gider bilançosunu açıklıyor.Sponsor gelirlerinin artmasının yanında Van Gaal'ın transfere 157 Milyon Pound harcaması şampiyonlar ligi gelirlerinin olmaması oyuncuların yüksek maaşı nedeniyle 50 Milyonluk kayıp zarar hanesine yazılması bekleniyor.

SAKATLAR LİSTESİ

David De Gea'nın Arsenale karşı oynaması bekleniyor.Blind,Carrisk,Rojo,Rafael,Falcao,Ashley YoungPhil Jones,Ander herrera ve Johnny Evans Arsenale karşı forma giyemeyecekler.

Edip Adanır/ Londra Temsilcisi

Haberin Devamı
YORUM YAZ