MENÜ

Başkan Aktürk'ten uyarı atışı

5 puanla ligin dibine demir atan Balıkesirspor, bir basamak üstünde bulunan Sivasspor maçını kazanıp yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Evinde oynayacakları zorlu 90 dakika öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme yapan başkan Tuna Aktürk, "Artık kazanma zamanı geldi" dedi.

Başkan Aktürk'ten uyarı atışı

Üst üste yaşanan puan kayıplarına rağmen her fırsatta teknik direktör İsmail Ertekin ve futbolcularının arkasında durduklarını her fırsatta dile getiren Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk, Sivasspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara uyarılarda bulundu. Rakibin 1 puanla üstlerinde bulunduğuna dikkat çeken Kırmızı-Beyazlıar'ın başkanı kazanmaları halinde 6 maçlık galibiyet özlemine nokta koyacaklarını dile getirdi. Olası galibiyetle birlikte son sıradan kurtulacaklarına vurgu yapan Balkes'in patronu, "Kazanırsak yeni bir sayfa açarız. Kaybetmeyi ise aklımın ucundan bile geçirmiyorum. En kötü sonuçlarda bile bu yönetim arkanızda durdu. Artık sıra sizde. Çıkın, oynayın ve kazanın" ifadesini kullandı.

Emrulah müjdesi

Öte yandan geçtiğimiz cumartesi günü Bursaspor’la oynanan hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaleci Emrullah’ın Sivasspor randevusunda takımdaki yerini alabileceği açıklandı. Dizindeki ağrılar yüzünden son iki maça iğne vurunarak çıkan Nuno Coelho da çalışmaya katılırken, Gökhan Ünal’ın da sakatlığının geçtiği bildirildi. Yan bağlarında yırtık tespit edilen Andre Santos dışında Ege temsilcisinde başka eksik bulunmuyor. Dün Balıkesir'e dönen Santos'un en az 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ