MENÜ

Antalyaspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları devam ediyor

PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antalyaspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları devam ediyor

Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve istasyon çalışması yaptı. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmanın son bölümü basına kapalı gerçekleştirildi.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mandıralı, Antalyaspor’u bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşımak için göreve geldiklerini söyledi.

Denizlispor’un güçlü bir takım olduğunu ifade eden Mandıralı, ama rakipten ziyade kendilerinin oyunuyla ilgilendiklerini vurguladı.

Teknik direktör Engin Korukır’a takımı iyi çalıştırdığı için teşekkür eden Mandıralı, "Amacımız ligi şampiyon bitirmek. Oyuncuların gözünde müthiş bir ışık ve enerji görüyorum. Bu enerjiyi sahaya en iyi şekilde aktaracağız. Ofansif, keyif veren bir futbol oynatmak, keyif veren bu futbolumuzu da skora yansıtmak istiyoruz. Antalyaspor’da bu kapasite var" dedi.

Antalya’nın güzel bir şehir olduğunu dile getiren Mandıralı, şöyle konuştu:
"Taraftarın biraz daha takımını sahiplenmesi lazım. Herkesin taşın altına eline sokması lazım. Antalya gibi bir şehrin takımının her zaman Süper Lig’de olması gerekiyor. Antalya’da maddi manevi potansiyel var. Böyle bir şehrin Süper Lig’de kalıcı olması lazım. Belki de zaman içerisinde sağlıklı bir yapı kurulduktan sonra Süper Lig şampiyonluğuna oynaması gerekir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ