MENÜ

Yiğidolar'dan Carlos açıklaması

Geride kalan 9 haftada 1 galibyet ve 3 beraberlikle sadece 6 puan toplayan Sivasspor'da teknik direktör Roberto Carlos'un geçen yıldan kötü bir performans sergilemesi spor kamuoyunda çok tartışılmıştı. Hatta Kırmızı-Beyazlılar'la yol ayrımına geldiği iddia edilen Brezilyalı çalıştırıcıyla ilgili bir açıklama yapan yönetim, "Hocamıza ve futbolcu grubumuza güveniyoruz" ifadelerini kulandı.

Yiğidolar'dan Carlos açıklaması

Ligde bu sezon zor günler geçiren Sivasspor’da, yönetimi, teknik direktör Roberto Carlos’a ve futbolculara sonuna kadar güvendiğini açıkladı. Başkanvekili Erdal Sarılar, takımın iyi futbol oynamasına rağmen bunu sonuca yansıtamadığını ifade etti. Sivasspor'un bu sıkıntıları aşacak güce ve kaliteye sahip bir takım olduğunu vurgulayan Kırmızı-Beyazlı idareci, camiadan kendilerine güvenmelerini istedi. Takımın geçen sezon ligi, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde 53 puanla 5. sırada tamamladığını hatırlatan Sarılar, "İnşallah aynı başarıyı bu sezon da göstereceğiz" dedi.

'Lig bizim için yeni başlıyor'

Kayıplara takılmayacaklarını, önlerindeki maçlara baktıklarını dile getiren Sarılar şunları söyledi: "Biz, hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Teknik direktörümüz Roberto Carlos ile yaptığımız görüşmede de bunu kendisine söyledik, 'geride kalan 9 haftayı görmeyin' dedik. Balıkesirspor maçıyla lige yeniden başlayacağız. Allah ’a şükür bir sorunumuz yok. Panik yapmadan, rahat bir şekilde taşları yerine koyarsak, ekonomik sorunumuzu da hallederek çıkışa geçeceğiz. İhtiyaç duyulan bölgelere devre arasında transfer yapacağız. Devre arası transfer döneminde futbolcu bulmak zor. Bu yüzden bu haftadan itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız, elimizde isimler var."

Haberin Devamı
YORUM YAZ