MENÜ

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetimi'nden baklavalı karşılama

İşitme Engelliler Futsal Milli takım otobüsüne Başkent'te baklavalı karşılama yapıldı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetimi'nden baklavalı karşılama

Nevşehir'de hazırlıklarını tamamlayıp 19-29 Kasım arası Bulgaristan'ın başkenti Sofya gerçekleşecek Futsal Bay-Bayan Avrupa Şampiyonasına katılmak için yola çıkan İşitme Engelliler Futsal Milli takım otobüsüne Başkent’te baklavalı karşılama yapıldı.

İlk defa bayan sporcuların katılacağı takımın otobüsünde bulunan sporculara Türkiye İşitme Engelliler Spor federasyonu yönetim Kurulu üyesi FAruk Bilgili Ankara'da durakladığı noktada baklava ikram etti.

Amacının Bulgaristan'a giden Bay-Bayan Sessiz Milli Takımımızın sesisini herkese duyurup ülke olarak destek vermeyi teşvik etmek olduğunu söyleyen işitme Bilgili şunları söyledi.

Saat 22 sularında Niğde'den çıkan Milli takımımız mola vermek için Ankara'da duracağı bilgisini daha önceden aldım ve bunu Millilerimize moral vermek adına gece 01.00 sularında onlara tatlı bir sürpriz yaşatmayı ve FEderasyon Yönetimizin onların sesini işittiği güvenini vermek istedim.

Onların bu sürpriz karşısında gözlerindeki ışıltı görmeye değerdi.Bu bağlamda ülkemize yakışır bir şekilde bizleri temsil edecek Milli takımımızın şimdiden elde edeceği başarıları yürekten kutluyorum. Özetle Tatlı yiyelim tatlı sonuçlar alalım" dedi.

Etkinlik sonrası Milli Takım sporcuları ile otobüsün önünde fotoğraf çekilen Bilgili sporcularla da selfi çekti...

Haberin Devamı
YORUM YAZ