MENÜ

İsmail Kartal'ın gözü bu ikilide: Serdar&Ozan

Başarılı çalıştırıcı, Bursaspor'un iki yıldızına kancayı taktı. Stoperde yaşanan sıkıntıyı Serdar Aziz ile çözmek isteyen Kartal, Ozan Tufan'ı da Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak kullanacak.

İsmail Kartal'ın gözü bu ikilide: Serdar&Ozan

Sezon başında sadece Diego Ribas’ı transfer eden Fenerbahçe için Ocak ayı biraz daha hareketli geçecek gibi görünüyor. Birçok oyuncusuna teklif gelen Sarı-Lacivertliler’in Alves gibi gözden çıkardığı isimler de bulunuyor. Ancak ara transfer döneminde sadece gönderilecek oyuncular olmayacak. İsmail Kartal yerli rotasyonunu güçlendirmek için yönetimden Bursaspor’un iki yıldızını istedi: Serdar Aziz ve OzanTufan...

Savunmaya takviye şart

Bruno Alves’in gözden çıkarılması, sakatlığı nedeniyle Egemen Korkmaz’dan hiç yararlanılamaması ve Serdar Kesimal’in bir türlü bekleneni verememesi nedeniyle İsmail Kartal için yerli stoper transferi olmazsa olmaz... Kartal’ın ilk adayı ise Serdar Aziz. Yıldız futbolcu sakatlığının ardından yeniden form tuttu ve milli takıma kadar yükseldi. Bursaspor’un yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle bu oyuncunun transfer edilme ihtimali geçmiş yıllara oranla daha yüksek.

Yeni joker Ozan

Birçok kulübün listesinde yer alan Ozan Tufan da İsmail Kartal’ın gelecek planlarında önemli bir yere sahip. Hem sağ bekte hem de orta sahada görev yapan genç oyuncu gerçek bir joker. Alınması halinde hem Gökhan Gönül’ün, hem de Mehmet Topal’ın alternatifi olacak. Sergileyeceği performansla ilk 11’in değişilmezlerinden biri bile olabilir. Fenerbahçe Yönetimi ekonomik sebepler nedeniyle transfere sıcak bakmıyor. Ancak Meireles, Stoch gibi isimlere gelen teklifler kabul edilirse, buradan yaratılacak kaynakla Serdar ve Ozan transferi gerçekleştirilebilir.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ