MENÜ

Güreş Federasyonu Mali Kurulu Ankara'da yapıldı

Türkiye Güreş Federasyonu 3. Olağan Mali Genel Kurulu, 154 delegenin katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi.

Güreş Federasyonu Mali Kurulu Ankara'da yapıldı

Türkiye Güreş Federasyonu 3. Olağan Mali Genel Kurulu, 154 delegenin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

Holiday INN Otel’de organize edilen genel kurula Asrın Güreşçisi ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya’nın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, delegeler, idareciler ve antrenörler iştirak etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mali genel kurulda ilk olarak divan kurulu ve başkanı seçildi. Gündem maddelerinin okunarak onaylanmasının ardından faaliyet raporları, gelir-gider tabloları ve bütçeler oy birliği ile onaylandı.

'Bugünü değil geleceği kurtarıyoruz'

Genel kurulun kapanış konuşmasını yapan Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, görevde bulundukları 2 yıl içerisinde büyük işlerin altına imza attıklarını belirterek, “2016 Rio Olimpiyatları’na damga vuracak branş olarak azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hükümetimizin ve bakanlığımızın destekleri doğrultusunda yaptığımız yatırımların karşılığını, uluslararası platformlarda kazandığımız madalyalar ile aldık. Bu devletin 1 kuruşunda bile yetim hakkı olduğunu bilerek harcamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da aynı politika ile yola devam edeceğiz çünkü biz, bugünü değil geleceği kurtarıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ