MENÜ

Sivas'ın gözü Uğur Boral'da

Ziya Erdal'ın bu sezonki performansından memnun olmayan Sivasspor, savunmanın soluna Beşiktaş'ta forma giyen Uğur Boral'ı almak istiyor. Kırmızı-Beyazlı idarecilerin şimdiden bu transfer için harekete geçti.

Sivas'ın gözü Uğur Boral'da

Geçen sezonu 5. sırada bitiren, bu yıl ise aldığı sonuçlarla deyim yerindeyse kabus dolu günler geçiren Sivasspor’da transfer çalışmaları erken başladı. Savunmada problem yaşayan Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Roberto Carlos’un sol beke takviye istediği, yönetime Fenerbahçe’den eski takım arkadaşı Uğur Boral’ın ismini verdiği öğrenildi. Beşiktaş’ta bir türlü şans bulamayan tecrübeli oyuncuyla görüşmeler en kısa sürede başlayacak. Uğur, Siyah-Beyazlı takımda bu sezon henüz remi bir maçta forma giymedi. Bu nedenle Beşiktaş Yönetimi’nin bu transferde kolaylık sağlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

4 günlük izin bitti


Bu arada 4 gün izin yapan Kırmızı-Beyazlı takım Balıkesir maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarından bulunan Manuel Da Costa ve Aatıf Chahechouhe, izinli oldukları belirtilen Utaka, Mehdi ve Korcan ile sakatlığı nedeniyle salonda çaışan Hakan Arslan katılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ