MENÜ

Dunga çakma çanta peşinde

Brezilya Teknik Direktörü Dunga dün Sultanahmet'i dolaştı Sabah adım adım takip etti. Yılda iki milyon Euro kazanan Dunga, dünya markası çantaların uygun fiyata satılan imitasyonlarını Kapalıçarşı'yı iyi bilen Taffarel'in verdiği adreste buldu.

Dunga çakma çanta peşinde

Brezilya Milli Takımı'nın hocası Carlos Dunga 4-0'lık Türkiye galibiyetinin ardından dün İstanbul turundaydı. Dunga ve yardımcıları, TFF'nin tahsis ettiği biri VIP, iki münibüsle Sultanahmet'e gitti. Önce Ayasofya'yı gezip ardından soluğu Kapalıçarşı'da aldı. Çarşıya Nuruosmaniye kapısından giren Dunga, ilk olarak ipek satan bir dükkana girdi. Daha sonra G.Saray'ı da çalıştıran kaleci antrenörü Taffarel'in önerdiği çantacıya gitti. Melo ve Cristian gibi Brezilyalı yıldızların eşlerinin de alışveriş yaptığı dükkandan iki adet çanta aldı.

Beğendin mi aşkım?


Brezilyalı hoca, ipek ürünler satan dükkanda 15 dakika kaldı. Dunga, Brezilya ile aradaki saat farkına aldırmadan beğendiği kumaşların fotoğraflarını çekip, telefonuyla eşine gönderdi. Onay aldıklarını satın aldı.

Selfie için sıraya girdiler!

Türk Milli Takımı'nı 4-0 yenen Brezilya'nın hocası dün saatler 11.55'i gösterdiğinde Sultanahmet'teydi. Futbolseverler "Helal olsun" diyerek Dunga'yı kutladı. Brezilyalı hoca, hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmedi. Bol bol selfie çektirdi.

Çaylar tavşan kanı

Kapalıçarşı esnafı Dunga'ya Türk misafirperverliğini de gösterdi. Çantacıda 1 saat kalan Brezilyalı hoca ve ekibi için dükkana 16 kişilik çay servisi yapıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ