MENÜ

Çalhanoğlu: Fatih Terim bizden özür dilesin

Gökhan Töre ile yaşadığı silah çekme olayının ardından milli takıma alınmayan Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, kendisiyle görüşüp, "Fatih Terim'den özür dile" diyen aracılara olumsuz yanıt verdi.

Çalhanoğlu: Fatih Terim bizden özür dilesin

Gökhan Töre'nin silah çekme olayının muhatapları arasında yer alan Hakan Çalhanoğlu'nun Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından milli takıma alınmamasının yankıları sürüyor.

Radyospor'da yayınlanan Kriminal Spor'da olayla ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Buna göre; Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan silah olayını tatlıya bağlamak isteyen aracılar, Hakan'ın babası Hüseyin Çalhanoğlu'na ulaşıp, Fatih Terim'den özür dilemesini istedi. Ancak baba Çalhanoğlu bu talebi “Mağdur olan benim. Özür dilmemem. Özür dilenmesi gereken biri varsa, o da biziz” diyerek reddetti. Baba Çalhanoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Fatih Terim’den özür dilemem. Ben ülkesini seven bir adamım. Hakan’ın Türkiye’de oynaması için baskı yapan benim. Fatih Terim ‘olayı araştırın’ diyor ama kendisi Gökhan’ın yaptıklarıyla ilgili olarak bir kez bile ne Hakan ne de benimle konuştu. Biz görevimizi yaptık. Kafam rahat. Bundan sonra Hakan'ı alırlar ya da almazlar. Bu onların bileceği iş."
"Fatih Terim'den özür dile" demişler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ