MENÜ

Eda Erdem: Tek hedef şampiyonluk

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem, güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirterek, bu sezon mücadele ettikleri bütün kulvarlarda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi.

Eda Erdem: Tek hedef şampiyonluk

Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezona büyük hedeflerle başladıklarını dile getirerek, "Hedefimiz oynadığımız her kulvarda şampiyon olmak ve kupaları müzemize getirmek. Zaten güçlü takımlarda oynuyorsanız hedefiniz her zaman kazanmak ve birincilik olmalıdır" dedi.

CEV Avrupa Kupası’nda geçen sezon şampiyon olduklarını hatırlatan Eda Erdem, iki yıl aradan sonra DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
"CEV Kupası’nı kazanarak önemli bir başarı elde ettik. Şimdi Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Üç sezon önce şampiyon olduğumuz bir lig. İki senelik bir özlemimiz var. Bu özlemin takımı hırslandıracağına ve pozitif etki edeceğine inanıyorum. Umarım güzel bir başlangıç yaparız. Grubumuzda kağıt üzerinde en güçlü takım Azeryol Bakü olarak görünüyor. Tabii diğer takımlar da iyi oynuyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde kötü takım yok zaten, bunu biliyoruz. Takımların hepsine saygımız var. İlk maçta Romanya’nın Stiinta Bacau takımıyla karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp galibiyetle başlamak istiyoruz. Umarım Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir hava yakalayıp sonuna kadar güzel devam ederiz."

"Türkiye Ligi’nde her şey istediğimiz gibi gidiyor"

Eda Erdem, Voleybol Bayanlar 1. Ligi’ne iyi başladıklarını belirterek, "Türkiye Ligi’ne güzel bir başlangıç yaptık. Ligi namağlup birinci götürüyoruz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor" dedi.
Ligde çok güçlü takımların bulunduğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Önümüzdeki iki hafta ligin akıbetini belirleyecek maçlar oynayacağız. Bu iki haftada önce Eczacıbaşı VitrA ardından da VakıfBank ile karşılaşacağız. Onlar da şampiyonluk için mücadele eden ligin en güçlü ekipleri arasında. Bu maçlar ligin gidişatını belirleyecek. Hedefimiz her maçı kazanmak. Bu sezon çok güçlü bir takıma sahibiz. Yeni gelenler, eskilere nazaran çok iyi ve takımda kalite çok arttı. Biz bu kaliteyi sahaya yansıtıp kupaları kazanmak istiyoruz. Kalite anlamında Avrupa’nın en iyi ligine sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Her takım çok iyi. Zorlu bir sezon olacak bizim için. Kendisini iyi hazırlayan takım bence sezon sonunda mutlu sona ulaşacak. İnanıyorum ki o takım da Fenerbahçe Grundig olacak."

Eda Erdem, kendi performansından da memnun olduğunu dile getirerek, "Kendimi iyi hissediyorum. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Biraz uyum problemimiz var. Onu aşmaya çalışıyoruz. Onun dışında ben performansımdan memnunum ama daha da iyi olabilirim. Fizik olarak çok iyi seviyedeyim. Bunu koruduğum sürece takımıma en iyi katkıyı vereceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

AA / ERCAN ÇAKAR

Haberin Devamı
YORUM YAZ