MENÜ

Mahmut Tekdemir kaç maç oynamayacak?

İstanbul Başakşehirli futbolcu Mahmut Tekdemir'in sarı kart cezasıyla kırmızı kart cezasının çakışması kafaları karıştırdı.

Mahmut Tekdemir kaç maç oynamayacak?

İstanbul Başakşehirli futbolcu Mahmut Tekdemir, Süper Lig'in 8. haftasında Gençlerbirliği maçında sarı kart görerek bir sonraki Beşiktaş maçı için cezalı duruma düştü. Ancak sarı kart cezalarının Türkiye Kupası maçlarında geçerli olmaması sebebiyle haftaiçi oynanan Ümraniyespor maçında forma giyebildi.

26 yaşındaki oyuncu, Ümraniyespor maçında rakibine yaptığı sert faul nedeniyleyse kırmızı kart gördü. PFDK'ysa bu kartın cezasını 2 maç olarak verdi. Tecrübeli önlibero Beşiktaş maçında cezası sebebiyle oynamadı.

CEVABI BULUNAMAYAN SORULAR
Peki Mahmut Tekdemir, Beşiktaş maçında hangi cezayı çekti? Sarı kart gördüğü Gençlerbirliği maçı mı? Yoksa direkt kırmızı kartla oyundan atıldığı Ümraniyespor karşılaşması mı? PFDK kararını Beşiktaş maçının ardından verdi. Şimdi Mahmut'un 2 maçlık kırmızı kart cezasını mı çekeceği, yoksa sarı kart cezasının bu cezaya ekleneceği mi soruluyor...

TFF'nin internet sitesindeyse, sarı kart görülen maç Gençlerbirliği, cezanın çekileceği maçsa Beşiktaş maçı olarak gözükürken, kırmızı kart cezasının çekileceği ilk maç olarak bu hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçı gözüküyor. Bu da demek oluyor ki, Mahmut Tekdemir, kırmızı kart cezası 2 maç olduğu için Çaykur Rizespor maçından sonra oynanacak Bursaspor maçında da forma giyemeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ