MENÜ

Galatasaray'da 2. Başkan Hamdi Yasaman'dan çarpıcı sözler

Galatasaray'ın yöneticilerinden Hamdi Yasaman, bir kanalın canlı yayınına bağlanarak önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da 2. Başkan Hamdi Yasaman'dan çarpıcı sözler

Galatasaray Kulübü'nün 2. Başkanı Hamdi Yasaman, bir kanalın canlı yayınına bağlanarak oldukça çarpıcı sözler sarf etti. Yasaman, SKY 360 TV'de yayınlanan Telegol programında Prandelli'yi gönderdikleri takdirde 4.9 milyon Euro ödemeleri gerektiğini açıkladı.

'Prandelli'nin sözleşmesi 1+1 değil 2 yıllık'

"Prandelli'nin 2016 Mayıs'a kadar sözleşmesi var. 1+1 değil 2 yıllık! Galatasaray Prandelli'yi yollamak isterse 2 milyon 450 bin Euro + 2 milyon 450 bin Euro ödemek zorundadır. Başka bir tazminat yoktur. Prandelli'ye güveniyoruz. Galatasaray çok iyi futbol oynamıyor ama Türkiye'nin de futbol kalitesini görüyoruz. Milli Takım da ortada, Fenerbahçe, Beşiktaş 10 maç oynasa 8 tanesini kötü oynuyor Galatasaray da böyle."

"Selçuk ve Burak yüzde 50 kapasitede oynuyorlar. Burak gibi santrfor kimsede yok. Tam performans gösterirse çok farklı olur."

"Fatih Terim'in gittiğini biz de gazetelerden öğrendik. Galatasaray ile Fatih Terim arasında bir sıkıntı olmadı. Federasyonla daha iyi şartlarda bir anlaşma yaptı ve kendi gitti."

'Sabri, Mancini'nin raporuyla kadro dışı kaldı'

"Sabri, Mancini'nin raporuyla kadro dışı bırakıldı. Şu andaki durumumuzda Sabri ihtiyacımız olan futbolcudur. Kadroya çağırılmıştır. Zaten bir suç işlememişti ki affedilsin."

"Galatasaray'da oynanılan oyun tabii ki tatmin etmiyor. Daha iyiye gidiyor gibime geliyor oyun."

"Galatasaray'da futbolun patronu diye bir şey yok. Antrenör yetkilidir, kimse antrenöre karışamaz."

"Mali problemimiz var ilk önce onu aşmak gerekecektir. İkincisi futbolcusunun da, idarecisinin de kenetlenip birlik olmasıdır. Riva'yı değerlendirmemiz lazım. Bu proje maddi olarak çok önemli bizim için."

'Seneye Lucescu gelebilir'

"Galatasaray'ı şampiyon yaptıktan sonra Lucescu'yu göndererek haksızlık yapıldı. Yönetimde hiçbir isim konuşulmadı. Ama Galatasaray camiasında bir Lucescu sevgisi vardır. Antrenörümüzle devam etme kararı aldık. Seneye ne olur bilinmez. Lucescu, Galatasaray için her zaman bir alternatif."

'Ara transfer yapmamız çok zor'


"Biz en kötü zamanda bile şampiyon olmuştuk. Mesela Lucescu zamanı. Sene sonunda 4. yıldızı alacağımıza inanıyoruz. Gönül ister ki ara transferde bir yıldız oyuncu daha alalım ama bu mali şartlarda zor."

Kim ne kadar tazminat almıştı?


Türk futbolundan pek çok yabancı teknik direktör geldi, geçti. Birçoğu kovularak ayrıldı. Peki ne kadar tazminat aldılar? İşte rekor ücretler...

Hiddink: 8 milyon Euro
Del Bosque: 8 milyon Euro
Aragones: 3 milyon Euro
Daum: 2.4 milyon Euro


Prandelli oynatmıyor ama...

Haberin Devamı
YORUM YAZ