MENÜ

Bursa Büyükşehir Belediyespor 3-0 UVC Holding Graz

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Challenge Cup birinci tur ilk karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avusturya'nın UVC Holding Graz takımı ile karşı karşıya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor 3-0 UVC Holding Graz

Yeşil beyazlı takım, rakiplerini zorlanmadan 3-0 yenerek 25 Kasım'da Avusturya'nın Graz kentinde yapılacak rövanş için moral buldu.

Mücadeleye iyi başlayamayan ve Graz karşısında 2-0 geriye düşen Bursa Büyükşehir Belediyespor, İvana, Birgül, Meryem ve Dusanka'nın smaç ve bloklarıyla farkı açmaya başladı. Bursa ekibi ilk teknik molaya 8-2, ikincisine ise 16-7 önde girerken seti de 25-13 kazandı.

İkinci sete moralle başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk teknik molaya 8-1 önde girdikten sonra genç oyuncularına şans verdi. Yeşil beyazlılar ikinci teknik molaya 16-3 önde girerken Selen smaçlarıyla farkı açan isimlerin başında yer aldı. 15 yaşındaki Yaren'in oynadığı seti Bursa Büyükşehir Belediyespor 25-6 kazandı.

Üçüncü sete rahat başlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 3-5 geriye düştü. Graz ilk teknik molaya 6-8 önde girmeyi başardı. Bursa ekibi ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi. Bursa Büyükşehir Belediyespor temposunu artırdı ve seti 25-20, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ