MENÜ

"Altınordu maçının ardından istifa etmem istendi"

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, kulüp yönetimi tarafından istifasının istendiğini ancak kendisinin istifa etmediğini söyledi.

"Altınordu maçının ardından istifa etmem istendi"

Korukır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medyada görevden ayrıldığına yönelik haberler bulunduğunu ancak göreve devam edip etmeyeceğinin net olmadığını belirtti.

Yönetim kuruluyla yarın bir araya geleceğini kaydeden Korukır, "İkinci başkan Mehmet Aygün tarafından Altınordu maçının ardından istifa etmem istendi. Telefonla bu işler şık olmaz. İstifa etmeyeceğim. İstifa etmem için neden yok. Başarısızlık desek, yok. 9 maçta bir mağlubiyetimiz var. Zaten başarısız olsam kendim istifa ederim. Kimseyle kişisel bir sorunum da yok" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer
ise Altınordu maçının ardından yönetim kurulunun toplandığını ifade etti.

Gencer, "Yönetim kurulu toplantısında Engin Korukır ile çalışmama yönünde karar alındı. Bu kararı önümüzü daha net görebilmek için aldık. Engin hoca kulübe güzel hizmetler verdi ancak bizim için Antalyaspor’un menfaatleri ön planda. Bu, bir mağlubiyet ile alınmış karar değil" diye konuştu.

Gencer, yarın Engin Korukır ile görüşeceklerini, görüşmenin ardından daha geniş bir açıklama yapacaklarını dile getirerek, birkaç gün içerisinde yeni teknik direktörü göreve getireceklerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ