MENÜ

'Türk erkeklerinin maço halleri hoşuma gidiyor'

Bir süredir Türk yapımcıların markajında olan Galatsaraylı futbolcu Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, ocak ayında gösterime girecek 'Polis Akademisi Alaturka' filminde rol almaya başladı. Oyunculuk yapmak için eşinden izin almak zorunda olmadığını söyleyen güzel model, Türk erkeklerin maço olmasının hoşuna gittiğini de dile getirdi.

'Türk erkeklerinin maço halleri hoşuma gidiyor'

1980’li yılların fenomen sinema filmi olan Polis Akademisi’nin Türk versiyonu ‘Polis Akademisi Alaturka’nın çekimlerine devam edilirken, bu projeda başrol oynayan Galatasaraylı futbolcu Wesley Sniejder'in eşi Yolanthe Cabau, çarpıcı açıklamalar yaptı.




-Türkiye’de daha önce de oyunculuk teklifi almıştınız ama kabul etmemiştiniz. ‘Polis Akademisi Alaturka’nın sizi cezbeden özellikleri neler oldu da “Ben varım” dediniz?


İlk geldiğim günlerde yeterli Türkçe konuşamıyordum. Türkçemi biraz geliştirmiş olmam ‘Polis Akademisi Alaturka’dan gelen teklifi kabul etmemde önemli bir etken oldu. Ayrıca filmin komedi türünde olması nedeniyle ağır bir oyunculuk sergilemeyecek olmam, Wesley’in senaryoyu okuyup beğenmesi de bana “Bu filmde varım” dedirtti. Bunun yanı sıra oyuncu kadrosu da ‘Polis Akademisi Alaturka’da yer almam için için cezbedici oldu. Türkiye’de ilk kez bir filmde rol aldığım için aşırı derecede heyecanlıyım. Bu nedenle bazı şeyleri doğru söyleyip söylemediğime emin olamıyorum. Herkes gülünce bir sorun olmadığını anlayıp oldukça rahatlıyorum.



-Filmde rol almak için eşinizden izin mi aldınız?


Ben de Wesley de genç insanlarız. Elbette birbirlerimizin işini ve hayatını yakından takip ediyoruz ama kendi kararlarımızı da kendimiz veriyoruz. Wesley, nasıl ki eve gelip bana “Fenerbahçe’ye karşı oynayabilir miyim?” diye sormuyorsa, ben de ondan “Bu filmde oynayabilir miyim?” diye izin almıyorum. Wesley, ‘Polis Akademisi Alaturka’nın senaryosunu okudu ve beğendi. Eğer bana “Ben Mehmet Ali Erbil’i hiç sevmiyorum” deseydi o zaman eşimin bu filmde yer almamam konusundaki düşüncesi benim için bir numara olurdu ve teklifi kabul etmezdim.



-Türkiye’yi ve Türk erkeklerini nasıl buluyorsunuz?

Türkiye’yi çok sevdim ve sonsuza kadar burada kalmak isterim. Tanrı bilir ne zaman döneceğiz. Türk erkekleri çok yakışıklı ve maçolar. Maço olmaları da hoşuma gidiyor.




Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ