MENÜ

Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk oldu. Mücadeleyi 2-1 kazanan Sarı-Kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi'nde gelen mağlubiyetlerin ardından ligde nefes aldı.

Kardemir Karabükspor 1-2 Galatasaray

Galatasaray, maça hızlı başlayan taraf oldu. Sarı-Kırmızılı takımda kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına Selçuk İnan geçti. Tecrübeli futbolcunun ortasında iyi yükselen Chedjou, 3. dakikada ağları havalandırdı ve Galatasaray, rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Eski Aslan avladı

Kardemir Karabükspor, 56. dakikada mücadeleye eşitliği getirdi. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda kafaya çıkan Emre Güngör, skoru 1-1'e getirdi. Bu sezon ilk golünü atan Güngör, 2007-2010 yılları arasında Galatasaray formasını giymişti.

Prandelli'nin Umut'u


Maçın 71. dakikasında sağ kanattan Dzemaili, ceza sahasına yerden ortasını gönderdi. Arka direkte boş pozisyonda olan Umut Bulut, Galatasaray'ı bir kez daha öne geçirdi: 1-2. Umut Bulut, geçen hafta da Kasımpaşa maçının son dakikalarında ağları sarsarak takımını galibiyete taşımış ve Prandelli'yi ipten almıştı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Galatasaray, Karabük deplasmanında kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. Galatasaray'da Burak Yılmaz, maçın en çok tartışılan isimlerinden biri oldu. 29 yaşındaki futbolcu, 90 dakika boyunca pek çok kez net gol fırsatını değerlendiremedi.

Furkan Özçal yedeklerde


Geçen sezon kiralık olarak Kardemir Karabükspor’da oynayan ve sezon başında teknik direktör Prandelli’nin isteği üzerine takıma dönen Furkan Özçal, bu maçta eski takımına karşı yedek soyundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ