MENÜ

Kadıköy'de şölen var

Lider bugün taraftarının önüne çıkıyor. Sarı-Lacivertliler'in rakibi Çaykur Rizespor... Planladığı gibi ilk 8 haftanın ardından zirveye çıkan Fenerbahçe, bu kez takipçileriyle farkı açma hedefi için yeni bir serüvene başlıyor

Kadıköy'de şölen var

Geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş’ı yenip, liderlik koltuğuna kurulan Fenerbahçe, bugün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda ligin sürpriz takımlarından Çaykur Rizespor’u ağırlıyor.
4. yıldız yolunda ilk hedefini gerçekleştiren ve 8 hafta sonunda zirveye çıkan Sarı-Lacivertliler, devre arasına kadar takipçileriyle farkı açmanın hesaplarını yapıyor. Bu planlamada ilk sınavı olan Rizespor maçında taraftarlarının da desteğiyle 3 puan almayı hedefleyen İsmail Kartal’ın öğrencileri, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Rize’de 2 eksik

Sakatlıkları bulunan Emre ile Egemen ve cezalı Caner’den yoksun bu maça çıkacak olan Fenerbahçe’de; en çok sorulan ise Diego’nun durumu... Brezilyalı’yı oynatmayı planlayan teknik direktör Kartal’ın, Sow ile Diego arasında kararsız kaldığı belirtiliyor. Kartal’ın 11 ile ilgili net kararını bugün vermesi beklenirken, rakipte de 2 eksik bulunuyor. Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları devam eden Sercan ile Kağan’ın bugünkü karşılaşmada forma giymeyeceği belirtiliyor.

Yusuf Dursun

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

FENERBAHÇE:
Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Hasan Ali, Kuyt, Topal, Meireles, Alper, Sow (Diego), Emenike

ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Orhan, Viera, Giray, Eren, Kıvanç, Oboabona, Sylvestre, Murat, Engin, Kweuke

STAT: Şükrü Saracoğlu

SAAT: 20.30

YAYIN: Lig TV

HAKEM: İlker Meral

Haberin Devamı
YORUM YAZ