MENÜ

Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti. Maç öncesinde tribünlerde yaşanan olaylar nedeniyle bir kişi eksik başlayan Fenerbahçe, Rizespor'un eksik kalmasıyla sahada 1 kişi fazla mücadele etti ve tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Sarı Lacivertliler'in golleri Kadlec ve Webo'dan geldi.

Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, karşı karşıya gelen Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında dakika 6'da ilk gol geldi. Sağ kanattan Engin Bekdemir, yerden ortasını gönderdi. Michal Kadlec, topa müdahale etmek isterken meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi: 0-1.

Penaltı kaçtı


Karşılaşmanın 25. dakikasında ceza sahasına Mehmet Topal yerde kaldı ve hakem İlker Meral, penaltı noktasını gösterdi. Topal'ı yere düşüren Eren Albayrak sarı kartla cezalandırıldı. Dakika 26'da topun başına gelen Dirk Kuyt sağ ayağıyla kalenin sağına doğru yerden şutunu çekti ancak Serkan Kırıntılı bu penaltıyı çıkartmayı başardı.

Kadlec kendisini affettirdi


Maçın 41. dakikasında sağ kanattan kullanılan kornerde ceza sahasına gelen ortaya karambolde arka direkte bulunan Michal Kadlec, bu sefer Rize ağlarını sarstı ve durumu 1-1'e getirdi. Maçın ilk yarısının geriye kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti.

Rizespor eksik başladı

Karşılaşmanın ikinci yarısına Rizepsor, 1 kişi eksik başladı. Maçın 53. dakikasında Kıvanç Karakaş, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İsmail Kartal çıldırdı


Müsabakanın 58. dakikasında Emenike, Koray tarafından ceza sahasında düşürüldü. Ancak hakem İlker Meral devam kararı verdi. İsmail Kartal bu pozisyondan sonra adeta çıldırdı ve kenardan hakeme şiddetli bir şekilde itirazda bulundu.

Fenerbahçe geriden geldi


Dakikalar 80'i gösterdiğinde Moussa Sow, ceza sahasının sağında topla buluştu. Yerden ortasını kale önüne gönderdi. Orada bulunan Pierre Webo, topa dokundu ve Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Sarı Lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçta, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ