MENÜ

Yeni Malatyaspor'un hocasından umutlu açıklamalar

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Ligde kalan müsabakaların hepsini final oynuyormuş gibi görüp engelleri birer birer bertaraf etmek istiyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor'un hocasından umutlu açıklamalar

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, yaptığı açıklamada, sahalarında pazar günü oynayacakları Fethiyespor maçını da kazanarak yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini söyledi. Amaçlarının şampiyonluk olduğunu kaydeden Uğur, "Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşmak istiyoruz. Şampiyonluk kolay kazanılmıyor. Ama bir gerçek var ki, Yeni Malatyaspor hangi müsabakasını oynarsa oynasın final niteliği taşımaktadır. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Bütün oyuncularımızı da buna göre hazırlıyoruz. Ligde kalan müsabakaların hepsini final oynuyormuş gibi görüp engelleri birer birer bertaraf etmek istiyoruz" diye konuştu.

Uğur, Fethiyespor’un iyi bir takım olduğunu, müsabakanın zor geçeceğini ancak seyirci avantajını da kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade etti. Ligde bütün maçların zor geçtiğini belirten Uğur, şöyle devam etti:

Tabi hiçbir müsabaka kolay geçmiyor. Grupta çok iyi takımlar var. Fethiyespor maçı da kolay geçmeyecek ama biz bu karşılaşmadan galip ayrılıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Amacımız Yeni Malatyaspor’u hak ettiği noktaya getirmektir. İnşallah bunu başarır şampiyon oluruz.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ