MENÜ

Sivasspor 1-1 Eskişehirspor

Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta açılış maçında Sivasspor, Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Yiğidolar, 46. dakikada Utaka'yla öne geçti. Maçın 90+5. dakikasında Ömer Şişmanoğlu Sivasspor'u yıkan golü attı ve Es Es'e bir puanı getiren golü kaydetti.

Sivasspor 1-1 Eskişehirspor

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sezona kötü bir başlangıç yapan Sivasspor, evinde ligde bekleneni veremeyen Eskişehirspor'u konuk etti. Maçın ilk yarısında topla daha çok oynayan taraf, ev sahibi Yiğidolar oldu. Ancak her iki takımda ilk 45'e gol sığdıramadı ve devre 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısı golle başladı. 46. dakikada Sivasspor atağında sağ kanattan Mehdi Taouil'in ortasında Aatif Chahechouhe ceza sahası içinde topu kontrol edemedi ancak savunmadan seken top John Utaka'nın önünde kaldı. John Utaka, boş durumda soğukkanlı kalarak kaleci Ruud Boffin'den sıyırıldı ve topu boş kaleye gönderdi: 1-0. Maçın 90+5. dakikasında Eskişehirspor, Ömer Şişmanoğlu'nun attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Bu golden sonra Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos adeta yıkıldı. Eskişehirspor yedek kulübesinde ise büyük bir sevinç vardı. Maçın geriye kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Eskişehirspor, son dakikalarda attığı golle Sivasspor deplasmanından bir puanı çıkardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ