MENÜ

Es Es'te prim sevdası!

7 maçtır kazanamayan Eskişehir'de futbolcular prime hasret. Bu süreçte yalnızca Bursa maçından ekstra para alan Kırmızı-Siyahlılar, Sivas maçına daha büyük bir hırsla hazırlandı.

Es Es'te prim sevdası!

Ertuğrul Sağlam’la yola devam eden, takımı büyük ölçüde yenileyen ve kaliteli isimlerle güçlendiren Eskişehirspor’da aynı bugünkü rakibi Sivasspor gibi alınan kötü sonuçların moral bozukluğu hakim. Ligin ilk maçında Konya’yı deviren, sonrasındaki 7 maçta yüzü gülmeyen Kırmızı-Siyahlılar’da futbolcular hayli gergin. Bunun nedeni ise yönetimin her hafta üzerine düşen görevi yapıp futbolculara prim vaadetmesine karşın oyuncuların bir türlü maç kazanıp prim alamıyor olması. Bu 7 maçlık süreçte yalnızca 2-2 biten Bursa deplasmanında ekstra para alan takım son Balıkesir maçında ise 15’er bin TL prim vaadedilmesine rağmen öne geçtikleri maçta bu fırsatı kaçırdı. Edinilen bilgiye göre Kırmızı-Siyahlı takımdaki futbolcular uzun bir aradan sonra prim kazanabilmek için bu maça ekstra motivasyonla hazırlanıyor.

Mori’ye ‘Sağlam’ uyarı

Eskişehirspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularını Sivas deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Tecrübeli hoca kaliteli hücumcularıyla rakibi vurmayı planlıyor. Bu nedenle dünkü son idman öncesi Mori’yle bir konuşma yapan Sağlam’ın, “Sivas’ta sana çok büyük görev düşüyor. Yüzde yüzünü bu maça vermeni istiyorum” dediği öğrenildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ