MENÜ

Ertuğrul Sağlam: Bir gün görevi bırakacağım ama...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 'Bir gün görevi bırakacağım ama taraftarlar istediği için değil' açıklamasını yaptı.

Ertuğrul Sağlam: Bir gün görevi bırakacağım ama...

Sivasspor’un maçı kazanarak yukarılara çıkmayı istediğini, kendilerinin de sıkıntılı bir süreç geçirdiğini ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Burada olmayı çok fazla hak etmiyoruz. Son yıllarda hiç yaşanmamış hakem hatalarıyla çok puanımız gitti, çok maçı kazanamadık" dedi.

Karşılaşmanın gergin geçtiğine dikkati çeken Sağlam, şöyle konuştu:

Maça iyi başladık, ilk yarı net pozisyonlarımız da vardı, maalesef değerlendiremedik. Genel anlamda 90 dakikada rakibe çok fazla net pozisyon vermedik. Maçın son bölümünde baskımızı biraz daha artırdık ve pozisyonlar bulduk. Son bölümde bir gol bularak, maalesef 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Şunu net bir şekilde söylemek istiyorum; oyuncularımla da paylaştım. İnşallah, bugün bizim için güzel bir geleceğin başlangıcı olur. Oyuncularımız sorumluluk aldı, olayı sahiplendiler. 3 gün izin var, gidin dinlenin, buraya daha güzel bir şekilde gelin dedim. Daha güzel şeyler olacak, ben buna inanıyorum. Bu takım, özellikle bu camia, gerçek Eskişehirsporlular, bu güzel başkanımız, iyi niyetli yönetimimiz ve bu çocuklar, daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Hep beraber çalışacağız ve Eskişehirspor’u daha iyi yerlere getireceğiz.

"Bu takım çok güzel yerlere gelecek"

Bir basın mensubunun, "Maçın ardından Eskişehirspor tribünleri önünde taraftarlarla ne konuştunuz?" şeklindeki sorusu üzerine Sağlam, şunları söyledi:

Biz, ömür boyu burada kalacak değiliz, bir gün görevimizi bırakacağız. İnşallah, uzun yıllar çalışıp çok başarılar elde ederiz. Bu taraftara, bu camiaya güzel başarılar yaşatırız. Takımımızın içinde bulunduğu durumu herkes biliyor. Ekonomik anlamda sıkıntılar var. Dolayısıyla bu gerçekler doğrultusunda kadromuzu yapılandırdık. Bu sıkıntıların olması çok doğal. İnişler çıkışlar da olacak biz bu seneyi böyle geçireceğiz, bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum. Sonuçta tabii bir gün ben bu görevi bırakacağım ama onlar istedi diye bırakmayacağım. Eskişehirspor’a vereceğimiz bir şeyin kalmadığına inandığımız gün bırakırız, kimse merak etmesin. Beşiktaş’ı da bıraktık, şampiyon olduğumuz Bursaspor’dan da kendimiz ayrıldık. Zamanı gelince görevi bırakmasını biliriz. Kimse endişeye kapılmasın. Daha yapacak işimiz var. Bu takım çok güzel yerlere gelecek. Çok güzel başarıları birlikte yaşayacağız. İnsanlar moral bozma yerine biraz daha moralimizi yükseltmeye çalışsın.

Haberin Devamı
YORUM YAZ