MENÜ

20 yıl sonra yeniden zirveye

NFL'de 9. haftanın açılış karşılaşmasında Cleveland Browns, deplasmanda Cincinnati Bengals'e konuk oldu. Oyun kurucu Brain Hoyer'ın önderliğinde sahadan 24-3'lük skorla galip ayrılan Browns, 6 galibiyete ulaşarak 1994 yılından bu yana en iyi sezon başlangıcını gerçekleştirdi.

20 yıl sonra yeniden zirveye

Amerikan sporlarının en önemli organizasyonlarından biri olan NFL'de normal sezonun 9. haftası start aldı. Cincinnati eyaletine bağlı Ohaio kentinde bulunan Paul Brown Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Cincinnati Bengals ve Cleveland Browns takımları karşı karşıya geldi. Geride kalan 8 karşılaşmada aldığı 5'er galibiyetle dikkatleri üzerine çeken iki ekibin çarpışmasında, gülen taraf deplasman ekibi Cleveland oldu. Oyun kurucusu Brain Hoyer önderliğinde maçtan 24-3'lük skorla galip ayrılan konuk ekip, bu sezonki 6. galibiyetini alarak, 1994 yılından bu yana en iyi sezon başlangıcına ulaştı.

17 MAÇLIK SERİ SONA ERDİ

Cleveland ekibi bu galibiyetle birlikte, Amerikan Futbol Konferansı Kuzey grubunda deplasmanda oynadığı ve kaybettiği son 17 maçlık seriyi de sonlandırmış oldu.

Ev sahibi ekipte quarterback Andy Dalton, takımı adına sezonun en kötü performansını sergilerken, herhangi bir touchdown pası veremediği gecede 3 kez interception'a maruz kalarak tamamladı.

Tolga Kaplan /Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ