MENÜ

Torku Konyaspor 1-0 Kardemir Karabükspor

Altay'ı balkonda deviren Aykut Kocaman, dün gece kulübedeydi. 530 günlük aradan sonra teknik direktör olarak sahaya çıkan tecrübeli hocanın Konyaspor'u, Karabük'ü son dakika golüyle yıktı, Yeşil-Beyazlılar 4 maç sonra 3 puanla tanıştı.

Torku Konyaspor 1-0 Kardemir Karabükspor

Torku’nun ürettiği bitter çikolata standartları ve kalitesini, Konyaspor futbolda yakalasa, bırak Süper Ligimiz’i Avrupa Kupaları’nı zorlar valla. Tolunay’ı ilk kez Konyaspor formasıyla izlemiş ve hayran olmuştum. Çok yeni zamane Konyalı’sı, Kafkas’ın Konya mümbit ürünlerinden biri olduğunu sanırım bilmez. Kocaman’ın da Konyaspor’la ilgili hatıraları yoğundur dimağımda. Hele hele Sakaryaspor’la oynanan tarihi 2-2’lik maç ve muhterem Konya emniyet güçlerinden yediğim unutulmaz dayak! Hey gidi günler hey! Orta saha denilince Tolunay’ı ve İsa Ertürk’ü tek geçerim. Hele hele şimdi ‘yıldız’ diye ithal edilenleri gördükçe elimde değil, elbette sinirlenirim! Arkadaş bunca nostalji var, TORKU bitter çikolatası var da müsabaka yok mu diyeceksiniz şimdi! Var kardeşim elbette var da, dişe dokunacak pek bişi yok işte.

Djalma sakatlandı

12’de Erdem sağdan bir yokladı. 13’te Torje solundan hızlı tren gibi gidecek olan Mehmet Uslu’ya değil de, sağa kalabalığa gönderdi pasını. Mehmet Güven’e iftira mahiyetinde atılan bir top işte! 30’da Djalma sakatlandı Ömer Ali girdi. 34’te Erdem’in işgüzarlığı gol tehlikesi yarattı, Kabze şık iş yaptı ama gol olmadı. Karabük kalesi hüzünden, Kafkas durduk yere nuzül’den yırttı! Musa’nın ayağına top oturmadı 40’ta ve iki taraf da soyunma odasına golsüz yollandı. İkinci yarı Akpala sarı kartla start yaptı!

Kabze’nin klası

51’de Hleb nefis bir pozisyon hazırladı, Torje de işin içinde vardı ve Ömer Ali fırsatı kullanamadı. 87’de Murat Akça’nın hatasını yine Ömer Ali yakaladı ama Emre olası tehlikeye mani oldu. Sonra 89’a geldik ve Kabze klasını gösterdi, Emre tekrar olay mahallinde bitti ama Ömer Ali bu kez affetmedi, Torku Konyaspor 1-Karabükspor 0 oldu. 90’da Belec zor bir pozisyonu önledi ve müsabaka ev sahibinin galibiyetiyle bitti. Aykut Kocaman kupa ve lig deneylerinden mutlulukla ayrılmayı başardı.

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ