MENÜ

Fatih Vatan Spor'dan çarpıcı açıklamalar

2 Kasım 2014 Pazar günü Mimarsinan Stadı'nda oynanan Fatih Vatan Spor-Akdeniz Nurçelik bayanlar futbol karşılaşmasından sonra çıkan olaylar üzerine Fatih Vatan Spor Kulübü Başkanı Suat Özcan zehir zemberek açıklamalarda bulunarak Akdeniz Nurçelik Antrenörünü bayan futbolcularına saldırdığı için kınadıklarını söyledi.

Fatih Vatan Spor'dan çarpıcı açıklamalar

Kulüp Başkanı Suat Özcan açıklamasında şunları söyledi: Karşılaşmanın bitiminden sonra aldığımız 4-3’lük galibiyetimizi hazmedemeyenlerin çıkardığı olaylar herkesin göz önünde olmuştur. Akdeniz Nurçelik Antrenörünün yaptığı sportmenliğe yakışmayan hareketler haklı olarak müsabakayı izlemeye gelen taraftarları çıldırmıştır. Fatih Vatan Bayan Takımı futbolcusunun gırtlağına sıkıp, saçlarından çekerek yere fırlatan Antrenör hangi hakla bunları yapmıştır. Karşısındaki kişinin bayan olduğunu görmezden gelip şuursuzca saldıran bu Antrenörün spor ahlakından ve en önemlisi insanlıktan uzak olduğunu gördük.

Ayrıca kamuoyunun şunu da bilmesini istiyoruz; bizler zor şartlar altında bayan futbolunu geliştirmeye çalışırken sporcularımızı olayların içine çekerek haksız yere oyundan atılmasına sebep olanları kınıyoruz. Karşılaşmanın gözlemcisinin raporunu sahada yaşanan olayları görerek yazacağını umuyorum. Sporcularımızın yaşanan olaylar göz önüne alınarak cezalandırılacağını bekliyorum. Alacakları cezalarında mağdur olmayacaklarını bekliyorum


Bu yaşanan olayları tasvip etmemekle beraber sahada, olayları yatıştırmaya çalışan Saha Komiserine, Mimarsinan Stadı yetkililerine de teşekkürü bir borç biliyorum.

(Yerelfutbol)

Haberin Devamı
YORUM YAZ