MENÜ

Eskişehirspor 2-2 Balıkesirspor

Balıkesir, perdeyi Sercan'la açtı. Es Es, Lawal'la eşitliği yakaladı. Mori'yle öne geçen Kırmızı-Siyahlılar, 6 hafta sonra kazanmaya çok yaklaştı. Ancak Coelho, Ege ekibini ipten alırken Ertuğrul Sağlam'ın 3 puan umutlarını yıktı.

Eskişehirspor 2-2 Balıkesirspor

Eskişehir’de dün gece nefes kesen bir düello vardı. 6 maçtır galibiyete hasret kalan Ertuğrul Sağlam’ın ekibiyle ligin dibine demir atan Balıkesirspor kozlarını paylaştı, 2-2 biten maçta gülen olmadı. Bulunduğu yerden bir an önce üst sıralara tırmanmak isteyen Kırmızı- Siyahlılar, ‘güçsüz’ olarak nitelendirilen rakibi karşısında hızlı başladı maça. İlk 10 dakikada Mori ve Sissoko ile 3 net pozisyon yakalayan Es Es’ti. Ancak 27’de Balkes öne geçti. Bursa’dan yenen 5 golün hırsıyla saldıran Ege temsilcisi, 27’de duran topta Vargas’ın ortası, Sercan’ın uyanıklığıyla golü buldu. Tribünlerden ise, “Bariz ofsayt” sesleri yükseldi. Coelho haricinde PTT 1. Lig oyuncularından kurulu geri hattıyla ilk yarıda rakibine göz açtırmayan Balkes, devreyi önde kapadı.

Duran toplar konuştu!

İkinci yarıda ev sahibi daha fazla risk alarak oynadı. Balıkesir, biraz becerikli olsa 49’da Okan’la farkı 2’ye çıkarırdı. Çilingir olması beklenen Mirkan ve Causic’ten hiç verim alamayan Eskişehir’de 64’te Lawal söz aldı. Geçen sezon 1. Lig’de Balıkesir’e gol atan Nijeryalı, Süper Lig’de de geleneği bozmadı, eşitliği sağladı. 73’te kupada 5 golü olan Mori, ‘ligde de varım’ dedi, tabelayı 2-1’e getirdi. Eskişehir bu kez kazanmaya çok yakındı. Ama Anderlecht’te iki şampiyonluk yaşayan Vargas, 80’de bir kez daha sahneye çıktı. Kornerden yaptığı klas ortaya Coelho yükseldi, maçın skorunu belirledi: 2-2.

Ö.Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ