MENÜ

Çaykur Rizespor, 70 maç sonra kırmızı kart gördü

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında Iraklı futbolcu Ali Adnan'ın kırmızı kart görmesiyle Yeşil-Mavililer'de, 70 maç sonra bir futbolcu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Çaykur Rizespor, 70 maç sonra kırmızı kart gördü

PTT 1. Lig’de mücadele ettiği 2012-13 sezonunda 28, Süper Lig’de 2013-14 sezonunda 34, bu sezon da 7 maç olmak üzere toplam 69 maç kırmızı kart görmeyen Çaykur Rizespor, bu özelliğini dün oynanan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor maçında yitirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 27. dakikasında rakibini itmesi sonucu kırmızı karla oyun dışı kalan Yeşil-Mavililer'in Iraklı futbolcusu Ali Adnan, Çaykur Rizespor’da 70 maç sonra kırmızı kart gören futbolcu oldu.

Karadeniz temsicisi, en son 2012-13 sezonunun 6’ncı haftasında Boluspor'la oynanan maçta çift sarı kart sonucu kırmızı kartla Cenk Ahmet Alkılıç, takımını 10 kişi bırakmıştı.

Bu maçın ardından 69 resmi maça çıkan Çaykur Rizesporlu oyuncular, 106 sarı kart alırken kırmızı kart görmemişlerdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan basın sözüsü Aykut Ferah, "Futbolda kazanmak kadar kaybetmenin de doğal olduğunu bilerek, rakip futbolcunun emeğine saygı duyarak mücadele ediyoruz. Liglerde geride kalan 69 maçta kırmızı kart görmemiştik ama bir maçta bunun sona ereceğini elbette biliyorduk" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ferah ayrıca Ali Adnan'a gösterilen kırmızı kartın doğru olduğunu sözlerine ekledi.

A.A.

YORUM YAZ