MENÜ

Torku Konyaspor 1-0 Karabükspor

Süper Lig'in 8. hafta kapanış maçında Aykut Kocaman'ın başına geçtiği Torku Konyaspor, evinde Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti. Yeşil Beyazlılar'ın golünü Ömer Ali Şahiner kaydetti. Konya'da Selim Ay 84'te kırmızı kart gördü. Aykut Kocaman, Konyaspor'la 3 bin 100 gün sonra tekrar kazandı.

Torku Konyaspor 1-0 Karabükspor

Spor Toto Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Torku Konyaspor, evinde Kardemir Karabükspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta Mesut Bakkal'ın görevine son verilerek yerine Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ı getiren Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay'ı mağlup ederek gruplara kalmaya hak kazanmıştı. Maçın ilk yarısında her iki takımda tehlikeli bir gol pozisyonu yaratamadı. Oyun daha çok orta alanda geçti. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Konya pes etmedi

Karşılaşmanın ikinci yarısında, dakikalar 84'ü gösterdiğinde Torku Konyaspor'da Selim Ay, ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Maçın son anlarına doğru, dakika 89'da Ömer Ali Şahiner, 10 kişi oynayan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor başındaki ilk galibiyetini almış oldu.

Aykut Kocaman'la 3 bin 100 gün sonra


Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra bir sene hiçbir takım çalıştırmayan Aykut Kocaman, geçtiğimiz hafta 2005-2006 sezonunda çalıştırdığı Torku Konyaspor ile sözleşme imzaladı. Tecrübeli teknik adam, yeşil beyazlılarla en son galibiyetini 7 Mayıs 2006 yılında Sivasspor'a karşı 2-1'lik skorla almıştı. Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı ilk resmi maçında Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup ederek tam 3 bin 100 gün sonra Konya'yla tekrar galibiyeti tattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ