MENÜ

Pittsburgh Steelers galibiyete doymuyor

NFL'de 8. haftanın önemli mücadelesinde Pittsburgh Steelers, sahasında Baltimore Ravens'ı konuk etti. Geçtiğimiz hafta Colts karşısında tarihi bir performans ortaya koyan Ben Roethlisberger, Ravens karşısında 6 touchdown pası atarak bir kez daha tarih yazdı, Steelers sahadan 43-23 galip ayrıldı.

Pittsburgh Steelers galibiyete doymuyor

NFL'de 8. hafta karşılaşmaları nefes keserken, Pittsburgh Steelers'ın tecrübeli quarterback'i Ben Roethlisberger tarih yazmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Indianapolis Colts karşısında 522 yard pas ve 6 touchdown pasıyla NFL tarihinin unutulmaz performanslarından birini sergileyen 'Big Ben' lâkaplı oyuncu, dün oynanan Baltimore Ravens karşısında da 6 touchdown pası atarak geceye damgasını vurdu. Steelers'ın 43-23 kazandığı gecede Roethlisberger, 'NFL tarihinde üst üste iki maçta en çok touchdown pası veren oyuncu olarak bir ilki başarı ve kırılması zor bir rekorun sahibi oldu.

ÖNCEKİ REKORLAR TARİH OLDU
Daha önce 1963 yılında Oakland Raiders'ın quarterback'i Tom Flores, iki maçta 11 touchdown pası ile rekoru elinde bulundururken, aktif oyuncular arasında New England Patriots'un tecrübeli oyun kurucusu Tom Brady, 2007 yılında yine 2 maçta 11 touchdown pası verme başarısı göstermişti.

Kariyerinde üç kez Super Bowl finalinde boy gösterip, 2 kez şampiyonluk yaşayan Roethlisberger, bu sezon toplamda 22 touchdown pasına ulaştı.

Tolga Kaplan /Fanatik.com.tr
@tolgakaplans

Haberin Devamı
YORUM YAZ