MENÜ

Ertuğrul Sağlam: Zor gol atıyoruz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Balıkesirspor ile 2-2 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Taraftarımıza üç puan armağan etmek istiyorduk ancak olmadı" dedi.

Ertuğrul Sağlam: Zor gol atıyoruz

Sağlam, yaptığı açıklamada, bugün üç puan almak istediklerini ancak başaramadıklarını kaydetti. Maçı kazanıp hem takımın motivasyonunu artırmak hem de ligde üst sıralara tırmanmayı hedeflediklerini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"Bugün maçı kazanabilseydik cuma günü Sivasspor ile oynayacağımız maç öncesinde moralimizi yukarıya çıkaracaktık. Yediğimiz gol bizim için çok anormal bir durum değil. Sezon başından beri devam eden hakemlerin ofsayt pozisyonundan nasibimizi aldık. Yan hakem çok net ofsaytı göremedi. Golden sonra oyunu dengelemeye çalıştık. İkinci yarında çocuklar iyi mücadele ettiler ve maçta 2-1 öne geçtik. Daha sonra bir gol yedik. Zor gol atıyoruz. Sonuçta çok önemli iki puan kaybettik. Üç gün sonra Sivasspor ile önemli bir maçımız var. Bu maçın olumlu taraflarını ön plana çıkartıp, olumsuzluklarından sıyrılarak Sivasspor maçına hazırlanacağız. Taraftarımıza üç puan armağan etmek istiyorduk ancak olmadı."


Sağlam, takımın kolay gol yemesini kaleciye ve defansa bağlamanın doğru olmadığını vurguladı.

Eskişehirspor’un kolay gol yemesinde takımdaki herkesin katkısının olduğuna değinen Sağlam, "Defans hatalarımız da var. Diego Angelo iyileşti. Savunmada tek alternatifimiz, o. Hürriyet’in sakatlanması orta bölgede Lawal ile Causic’i beraber kullanma zorunluluğu getirdi. Bu takımda oynamak isteyen, oynamak için tutuşan herkese kapımız açık" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ