MENÜ

Trabzonspor'da tek hedef

İlk 7 hafta sonunda zirvenin 6 puan uzağında kalan Trabzonspor, eski hocası Mustafa Akçay ile lige çok iyi başlayan Akhisar'a konuk oluyor. Fırtına için 1 puan bile büyük kayıp.

Trabzonspor'da tek hedef

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve çizdiği istikrarsız grafik sebebiyle zirvenin 6 puan uzağında kalan Trabzonspor, çok kritik bir deplasmana çıkıyor. Karadeniz temsilcisi, yarışın formda takımlarından ve eski hocası Mustafa Akçay’ın çalıştırdığı Akhisar’a konuk olacak. Bu sezon kendi sahasında hiç kaybetmeyen ve Akhisar’da Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup etmeyi de başaran ev sahibi ekip karşısında Fırtına galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Derbi haftası kayıp istemiyor

Son olarak kendi sahasında Gaziantep ile 4-4 berabere kalan Bordo-Mavililer, aynı zamanda ligdeki ilk deplasman ve toplamda da ikinci galibiyetinin peşinde koşacak. Üst sıraları yakından ilgilendirecek Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin oynanacağı haftada kazanmaktan başka bir alternatifi kayıp sayan Trabzonspor’da kadro dışı kalan Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Aykut Demir ve Emre Güral’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler

AKHİSAR BELEDİYE: Oğuz, Ahmet Cebe, İsmail, Uğur, Güray, Ntibazonkiza, Djoum, Zokora, Bilal, Bruno, Gekas

TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Constant, Musa, Özer, Mehmet Ekici, Sefa, Cardozo, Medjani, Serdar

STAT: Manisa 19 Mayıs

SAAT: 19.00

YAYIN: LigTV

HAKEM: Süleyman Abay

Haberin Devamı
YORUM YAZ