MENÜ

Prandelli'den operasyon

Revizyona gitmesi beklenen Cesare Prandelli, sürpriz bir değişikliğe imza attı.

Prandelli'den operasyon

Dortmund ve Başakşehir karşısında gelen 4-0'lık yenilgilerden sonra Cesare Prandelli'nin kadroda revizyona gitmesi bekleniyordu. İtalyan çalıştırıcı, değişiklik yaptı ancak büyük bir sürprize imza atarak... Tecrübeli teknik adam, Sarı-Kırmızılılar'ın kötü oynayıp ağır mağlubiyetler aldığı dönemde ayakta kalan tek isim olan Wesley Sneijder'i yedek soyundurdu. Bu hareketi büyük yankı uyandırdı. Prandelli'nin maçtan önce Sneijder ile konuşarak "Son dönemde yoruldun. Dortmund karşısında sana ihtiyacımız var. Seni dinlendireceğim, ters bir sonuç olursa oyuna sokacağım" dedi. Kasımpaşa'nın 1-0 öne geçmesinin ardından Hollandalı yıldız 54. dakikada oyuna dahil oldu.

İlk 11'de 3 yabancı

Cesare Prandelli'nin tek sürprizi bu değildi. Pazartesi günü affedilen Sabri Sarıoğlu ile Emre Çolak uzun bir aradan sonra ilk 11'e geri döndü. İtalyan çalıştırıcı ayrıca 11'de sadece 3 yabancıya yer vererek bu kararıyla da herkesi şaşırtmayı başardı.

"Yeni bir sayfa açtık"

Son dönemin en çok eleştirilen ismi olan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, "İlk yarıda oyunu tam olarak kontrol edemedik. İkinci yarıda daha çok agresiftik. Bütün maçlara ikinci yarıdaki gibi başlarsak, sıkıntı yaşamayız. Yeni yönetim de bize çok destek veriyor" dedi. Sabri'nın affedilmesiyle ilgili olarak da Prandelli, "Sabri affedildi. Yeni bir sayfa açtığımız için yeni günlerimize ilerliyoruz. Daha fazla polemiğe gerek yok" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ