MENÜ

Haydi herkes Olimpiyat'a

Yarınki derbi öncesi 80 bin kişilik Olimpiyat'ta şu ana kadar 11 bin kombineye ek olarak 9 bin bilet satılması, yönetimi harekete geçirdi. Kulübün sitesinden futbolcular elde mikrofon, 'Haydi Olimpiyat'a çağrısı yaptı.

Haydi herkes Olimpiyat'a

Siyah-Beyazlılar'da derbi öncesi futbolcular, taraftarı Olimpiyat Stadı'na çekmek için adeta seferberlik ilan etti. Şu ana kadar satılan biletin sadece 9 bin olması ve kombinelerle birlikte şu anki sayının sadece 20 bini bulması, futbolcuları da harekete geçirdi. Oyuncular kulübün internet sitesinden yayınlanan videoda, 'Haydi Olimpiyat'a sloganıyla taraftarlara çağrıda bulundu.

İşte o mesajlar;

Veli Kavlak: Çok önemli bir maçımız var. Herkesi Olimpiyat'a bekliyoruz.
Olcay Şahan: Sen, ben yok, Beşiktaş var. Derbide desteğinizi bekliyoruz. Beşiktaş camiasına yardım ederek maçı kazanacağız.
Cenk Tosun: Bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Haydi Olimpiyat'a.
Kerim Frei: Olimpiyat Stadı'nda bizi desteklemenizi istiyoruz.
Atiba: Gelip bizleri destekleyin ve iyi bir gün geçirin. Haydi Olimpiyat'a.
Sivok: Sizleri Olimpiyat Stadı'na davet ediyorum. Bizleri olabildiğince çok desteklemenizi bekliyorum. .
Ersan Gülüm: Bu derbiyi sizin desteğinizle alacağız. Bizi destekleyin, Olimpiyat'a gelin.
Sosa: Hepinizi derbi için her zaman olduğu gibi desteğe bekliyoruz. Haydi Olimpiyat'a.
Demba Ba: Her zamanki gibi takımı destekleyin. Haydi Olimpiyat'a.
Gökhan Töre: Olimpiyat'ta ben olmayacağım ama. siz Olimpiyat'a gelip, bizi destekleyin.
Oğuzhan Özyakup: Olimpiyat Stadı'nda olmanızı çok istiyoruz.

Metro tercih edilebilir

İstanbul İkitelli'deki Atatürk Olimpiyat Stadı'na giden yollarda yarın elbette, büyük bir yoğunluk yaşanacak. Karşılaşmayı izleyecek futbolseverler, kendi özel araçlarının yanı sıra belediye otobüsleri ve metroyla stada ulaşabilecek. Trafiğe takılmak istemeyenler, M3 Kirazlı-Başakşehir metrosunu kullanabilir. Bu yolu tercih edenler, İkitelli Sanayi istasyonunda inip, Olimpiyat M3 metrosuna geçiş yaparak, stada gidebilirler.

Maç günü parçalı bulutlu

İstanbul'u etkisi altına alan soğuk hava, elbette Olimpiyat Stadı'nı konumu itibariyle hep daha fazla etkiliyor. Derbiye gelmek isteyenlerin ya da niyeti olanların merak ettiği en önemli konulardan biri de havanın nasıl olacağı... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre yarın maçın oynanacağı 19.00'da hava parçalı çok bulutlu, sıcaklık da 9 derece olacak. Kuzeydoğu yönünden esecek rüzgar ise saatte 6 km. hızla etkili olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ