MENÜ

Hakan'ın en zor sınavı

Sezon başında olaylı bir şekilde Leverkusen'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, bugün eski külübü Hamburg'un huzuruna çıkıyor. Gidişiyle Hamburg yöneticileri ve taraftarlarının gazabına uğrayan yıldız oyuncu, olası her türlü tepkiye hazır olduğunu açıkladı.

Hakan'ın en zor sınavı

Geçen yıl Hamburg'u düşmekten kurtaran Hakan Çalhanoğlu, takımıyla yeni sözleşme imzalamasına rağmen, taraftarlar ve Hamburg yönetimini karşısına alarak kulübe rest çekmiş, Devler Ligi'nde oynayabilmek için Leverkusen'in yolunu tutmuştu. Bir anda kulüp yönetimi ve taraftarların hedef tahtası haline gelen ve sosyal medyada çok sayıda tehdit alan, arabasına bile zarar verilen genç oyuncuyu bugün zorlu bir sınav bekliyor.

'Tehditler umrumda değil'

Sansasyonel şekilde Leverkusen'e giden Hakan, bugün eski takımı karşısına çıkacak. Hamburglu taraftarlardan ölüm tehditleri alan Çalhanoğlu, maç öncesi yaptığı açıklamada tepkilere karşı hazır olduğunu söyledi. Leverkusen teknik patronu Roger Schimidt'in de desteğini alan yıldız oyuncunun TSİ 16.30'daki mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor. Yaşanacak olası olaylara önlem olarak Hamburg kulübü Leverkusenli oyuncuya yönelik pankartların stada alınamayacağını duyurdu.

Ribery olayı daha taze

Alman basını, Hamburg'un 'birinci düşmanı' ilan edilen Hakan Çalhanoğlu'na maç esnasında saldırı olabileceği uyarısında bulundu. Geçtiğimiz çarşamba oynanan Almanya Kupası'nda bir Hamburg taraftarı sahaya atlayarak Ribery'e saldırmıştı. Bu olay Hamburg Stadı'nda 'Hakan da saldırıya uğrar mı?' endişesini beraberinde getirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ