MENÜ

Galatasaraylı futbolculardan taraftara tepki

Galatasaraylı futbolcular 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçının sonunda Sarı-Kırmızılı taraftarların çağrısını geri çevirerek tribünlere gitmedi.

Galatasaraylı futbolculardan taraftara tepki

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında zorlu bir mücadelenin ardından Kasımpaşa'yı 2-1 yendi. Son dönemdeki başarısız futboluyla eleştirilerin hedefi olan Sarı-Kırmızılı ekip, rakibi karşısında adeta ecel terleri dökerken, 90+1. dakikada Umut Bulut'un golüyle hayat buldu.

Karşılaşmanın 41. dakikasında, savunmadaki bir kademe hatasında Kasımpaşa'nın Adem Büyük'le bulduğu gole engel olamayan "Cim Bom", ikinci yarıda 53. dakikada Burak Yılmaz, 90+1. dakikada ise Umut Bulut'la fileleri havalandırarak 3 puanın sahibi oldu.

Tribüne gitmediler

Galatasaray takımı, Kasımpaşa galibiyeti sonrası tribünlerin davetini geri çevirdi. Karşılaşma içinde zaman zaman tribünlerin tepkileriyle karşılaşan oyuncular, maç sonunda yapılan davete karşılık vermeyerek soyunma odasının yolunu tuttu. Tribünlerin isteği karşılık bulmazken, "Sabri reis takımı buraya getir" tezahüratları sonrası Sabri Sarıoğlu'nun çabaları da durumu değiştirmedi. Bir süre bekleyen taraftarlar, ıslıklarla tepki göstererek stattan ayrıldı.

Selçuk İnan taraftarları kızdırdı

Karşılaşmanın 31. dakikasında Semih Kaya'nın savunmada bir topu uzaklaştırmakta güçlük çekmesinin ardından Selçuk İnan, takım arkadaşına kızarken, bu durum taraftarın tepkisini çekti. Pozisyonun bitmesinin ardından Selçuk, Semih'ten topu uzak bir noktaya vurmasını isterken, takım kaptanının çok sert olmayan bu uyarısının ardından tribünlerden ıslıklar yükseldi. Selçuk, ilk yarının son anlarında yaptığı bir geri pasın ardından da yine tribünlerin tepkisiyle karşılaştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ